top of page
DSC_8763.jpg

GEBOORTE

De geboorte van jullie kindje is waarschijnlijk één van de mooiste, bijzonderste en ook heftigste gebeurtenis uit jullie leven. Zo voelde het in ieder geval voor mij toen mijn dochter, na een zwangerschap van 30 weken, met een spoedkeizersnede geboren werd.

Haar geboorte gaf mij een extra zetje om als geboortefotograaf aan de slag te gaan. Ik ben namelijk onwijs dankbaar voor de foto's die bij Sarah haar geboorte zijn gemaakt. Het zijn niet alleen prachtige foto's van onze eerste momenten als gezin samen waarvoor ik dankbaar ben, maar ook voor het verwerkingsproces. 

Maak ik je al een beetje enthousiast over geboortefotografie? Lees dan vooral even verder!

DSC_8606.jpg
DSC_8793.jpg
Design van Kelly Zegers fotografie
DSC_8869.jpg

Een bevalling is een bijzonder moment en daarom is het heel logisch dat jullie een bewuste keuze maken wie er bij de bevalling aanwezig mag zijn. Wanneer jullie mij als geboortefotograaf willen zullen we eerst een uitgebreide kennismakingsgesprek willen. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en bespreken we over jullie wensen. 

Onderstaande tarief is exclusief een back-up fotograaf. Momenteel werk ik met verschillende fotografen samen die voor mij back-up kunnen zijn, omdat ik niet altijd 100% kan garanderen dat ik aanwezig ben. 

PAKKET: €695,-

​​​​

  • Kennismakingsgesprek bij jullie thuis

  • Aanwezig vanaf 4 cm ontsluiting tot ongeveer 3 uur na de bevalling

  • 24/7 standby vanaf 38 weken

  • Binnen 24 uur een kleine preview 

  • Een selectie van minimaal 100 foto's die zorgvuldig zijn bewerkt

  • Alle foto's worden op een USB-stick afgeleverd

  • 20% korting op een zwanger en/of new life shoot​​

Logo

MEER FOTO'S

'Prachtige foto's' 

''Kelly heeft als kers op de taart de bevalling kunnen fotograferen en wat deed ze dit fantastisch! Voor de eerste keer en ik heb totaal niks gemerkt. Het zijn prachtige foto's geworden vanuit de juiste hoeken met de juiste momenten. De foto's nemen mij weer mee naar die dag en wat koester ik deze enorm"

Bonnie - geboorte

DSC_8890.jpg
DSC_9107.jpg
DSC_8908.jpg

HOE KAN IK EEN SHOOT PLANNEN?

Heel makkelijk! Ga naar de contact pagina als je vrijblijvend meer informatie over mijn shoots wilt, of contact met mij wilt opnemen! Heb je andere leuke plannen die je vastgelegd wilt hebben, LEUK! Stuur me een berichtje met al je leuke ideeën en wie weet werken we binnenkort samen!

BELANGRIJK!

  • De tarieven voor de reportage zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de reportage in Spijkenisse plaatsvindt. Mocht de reportage buiten Spijkenisse plaatsvinden dan breng ik €0,35 per kilometer in rekening. 

  • Factuur dient voor de dag van de reportage betaald te zijn.

DSC_8876.jpg
bottom of page