DSC_0347.jpg

LOVESHOOT

Er is geen ander duo zoals jullie en elk duo heeft zijn/haar eigen verhaal. Een fotoshoot van jullie samen voegt weer wat toe aan jullie eigen verhaal en legt ook jullie liefde vast. Een moment waar je altijd naar terug kunt kijken en ook kunt koesteren. De fotoshoot kan plaatsvinden op een mooie onbekende locatie of juist op een locatie waar jullie al vele herinneringen gemaakt hebben. 

 

Ik hou van foto's die pure liefde laat zien en ik doe dit graag met jullie samen. Spreekt dit jullie aan? Stuur me dan vooral een berichtje, zodat ik jullie liefde kan vastleggen!  

Design van Kelly Zegers fotografie
DSC_0997.jpg
DSC_0269-3.jpg

PAKKETTEN

Ik bied verschillende pakketten aan om aan al jullie wensen te voldoen.

Bekijk hieronder welk pakket het beste bij jullie aansluit. 

PAKKET 1: €95,-

  • 15 foto’s in hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt

  • Geleverd via een online platform en de foto’s zijn direct te downloaden

Logo

PAKKET 2: €135,-

  • 25 foto’s in hoge resolutie en zorgvuldig nabewerkt

  • Geleverd via een online platvorm en de foto’s zijn direct te downloaden

  • U ontvangt dezelfde dag nog drie foto’s zodat u gelijk kan terugblikken naar de shoot.

Logo

HOE KAN IK EEN SHOOT PLANNEN?

Heel makkelijk! Ga naar de contact pagina als je vrijblijvend meer informatie over mijn shoots wilt, of contact met mij wilt opnemen! Heb je andere leuke plannen die je vastgelegd wilt hebben, LEUK! Stuur me een berichtje met al je leuke ideeën en wie weet werken we binnenkort samen!

BELANGRIJK!

  • De tarieven voor de fotoshoots zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in Spijkenisse plaatsvindt. Mocht de shoot buiten Spijkenisse plaatsvinden dan breng ik €0,35 per kilometer in rekening. 

  • De foto’s die gemaakt worden tijdens een shoot gebruik ik ook voor mijn social media en website. Heb je dit liever niet? Laat het me dan voor of tijdens de shoot weten. 

  • Factuur dient op dezelfde dag van de shoot betaald te zijn.