October 6, 2018

September 30, 2018

Please reload

RECENT

Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

January 13, 2019

1/1
Please reload

UITGELICHT

Saal digital

October 6, 2018

Super leuk ! Ik kreeg een bon van Saal-digital zodat ik hun wanddecoratie kon testen. 

 

Dit kwam goed uit, want ik wilde heel graag een foto van pip aan de muur. Pip is onze Britse korthaar en wij hebben haar nu sinds februari. Pip is pas 10 maanden dus ik heb heel veel geluk gehad, dat zij voor de foto zo stil bleef zitten. 

 

Ik vind het onwijs fijn om mijn fotoproducten bij Saal-digital te bestellen. Je kan hun software gemakkelijk downloaden, waardoor je kan kiezen welk product je wil hebben. Als wanddecoratie heb ik Galleryprint gekozen. Dit is acrylglas bevestigd op alu-dibond en heb ik ervoor gekozen dat de oppervlakte mat is. 

 

Ik kan je ook vertellen dat ik enorm blij ben met het resultaat en de service van Saal-digital. Binnen enkele dagen kreeg ik mijn muurdecoratie al binnen. Ik werd meteen blij toen ik zag dat de foto van pip er nog meer uitsprong. 

 

Saal-digital heeft een uitgebreid assortiment waar je uit kan kiezen, dus kijk vooral even op hun site: https://www.saal-digital.com

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MEER VOLGEN?
ZOEKEN OP TAGS
Please reload

ARCHIEF
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

E. kellyzegers@hotmail.nl

T. 06 81 87 68 87

F. https://www.facebook.com/kellyzegersfotografie

Spijkenisse

copyright Kelly Zegers Fotografie 2018

  • Kelly Zegers Fotografie Facebook
  • Kelly Zegers Fotografie Instagram