Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

Wooow! 2018 was echt een onwijs tof jaar. Een jaar waarin ik zo veel lieve mensen, gezinnen en stelletjes op de foto heb mogen zetten.

Ik merk alleen wel dat ik het vaak vergeet om mijn shoots in een blog te zetten. Mijn goede voornemen voor 2019 haha. Ik ga de komende tijd dus met terugwerkende kracht werken. Allereerst begin ik met mijn laatste fotoshoots van 2018. Deze shoot was zo fijn en zo lief stel om te fotograferen.

Ondanks de kou buiten hadden we prachtig weer. In alle foto's zie je zo veel liefde. Kijk hier beneden voor alle foto's.

#kellyzegersfotografie #Zwangerschapsshoot #lifestyleshoot #lifestylefotografie #familiefotografie

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel