October 6, 2018

September 30, 2018

Please reload

RECENT

Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

January 13, 2019

1/1
Please reload

UITGELICHT

Zwangerschapsshoot | Monique, Kevin en Romy

February 12, 2019

Eerst even een klein feitje over mij: wisten jullie dat ik een pedagogisch medewerker ben op een kinderdagverblijf? Inmiddels werk ik nu op een ander heel leuk kinderdagverblijf maar vorig jaar had ik dit lieve meisje nog op mijn groep! 

 

Doordat ik dit prachtige gezin al kende was het ijs meteen gebroken en konden er gelijk hele lieve en spontane foto's gemaakt worden. Aangezien we deze foto's in oktober hebben gemaakt, heb ik de baby ook al mogen ontmoeten en fotograferen. Wat een knapperd! Foto's van de newbornshoot zullen snel volgen maar neem gerust een kijkje naar deze foto's.

 

Liefs, 

Kelly 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MEER VOLGEN?
ZOEKEN OP TAGS
Please reload

ARCHIEF
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

E. kellyzegers@hotmail.nl

T. 06 81 87 68 87

F. https://www.facebook.com/kellyzegersfotografie

Spijkenisse

copyright Kelly Zegers Fotografie 2018

  • Kelly Zegers Fotografie Facebook
  • Kelly Zegers Fotografie Instagram