Zwangerschapsshoot | Monique, Kevin en Romy

Eerst even een klein feitje over mij: wisten jullie dat ik een pedagogisch medewerker ben op een kinderdagverblijf? Inmiddels werk ik nu op een ander heel leuk kinderdagverblijf maar vorig jaar had ik dit lieve meisje nog op mijn groep!

Doordat ik dit prachtige gezin al kende was het ijs meteen gebroken en konden er gelijk hele lieve en spontane foto's gemaakt worden. Aangezien we deze foto's in oktober hebben gemaakt, heb ik de baby ook al mogen ontmoeten en fotograferen. Wat een knapperd! Foto's van de newbornshoot zullen snel volgen maar neem gerust een kijkje naar deze foto's.

Liefs,

Kelly

#familiefotografie #Zwangerschapsshoot #gezinsfotografie #lifestyleshoot #lifestylefotografie

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel