October 6, 2018

September 30, 2018

Please reload

RECENT

Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

January 13, 2019

1/1
Please reload

UITGELICHT

Lifestyle Newborn shoot | Monique, Kevin, Romy & Demi

April 9, 2019

Na elke shoot zeg ik tegen mezelf dat ik de foto's ga bewerken en daarna een blog over de shoot ga schrijven. Het is mij nog niet gelukt dus, haha! Aangezien mijn vorige blog in februari geschreven is. 

 

Ondertussen heb ik niet stil gezeten en heb ik hele lieve gezinnen mogen fotograferen. Aankomend weekend heb ik allemaal mini-shoots op de planning staan. Zin in! De locatie die ik uitgekozen heb is het bos in Oostvoorne. Het blijft daar gewoon altijd heel mooi. 

 

De afgelopen maanden heb ik ook meerdere baby's tijdens een lifestyle newborn shoot mogen fotograferen. Het blijft toch altijd iets bijzonders om zo'n kleine baby te ontmoeten en de liefde tussen ouders en de baby te mogen fotograferen. De foto's van deze shoot zijn in januari gemaakt, dus deze knapperd is alweer een paar maanden oud. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MEER VOLGEN?
ZOEKEN OP TAGS
Please reload

ARCHIEF
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

E. kellyzegers@hotmail.nl

T. 06 81 87 68 87

F. https://www.facebook.com/kellyzegersfotografie

Spijkenisse

copyright Kelly Zegers Fotografie 2018

  • Kelly Zegers Fotografie Facebook
  • Kelly Zegers Fotografie Instagram