Lifestyle Newborn shoot | Monique, Kevin, Romy & Demi

Na elke shoot zeg ik tegen mezelf dat ik de foto's ga bewerken en daarna een blog over de shoot ga schrijven. Het is mij nog niet gelukt dus, haha! Aangezien mijn vorige blog in februari geschreven is.

Ondertussen heb ik niet stil gezeten en heb ik hele lieve gezinnen mogen fotograferen. Aankomend weekend heb ik allemaal mini-shoots op de planning staan. Zin in! De locatie die ik uitgekozen heb is het bos in Oostvoorne. Het blijft daar gewoon altijd heel mooi.

De afgelopen maanden heb ik ook meerdere baby's tijdens een lifestyle newborn shoot mogen fotograferen. Het blijft toch altijd iets bijzonders om zo'n kleine baby te ontmoeten en de liefde tussen ouders en de baby te mogen fotograferen. De foto's van deze shoot zijn in januari gemaakt, dus deze knapperd is alweer een paar maanden oud.

#lifestyle #KellyZegersFotografie #lifestylefotografie #familiefotografie #fotograafspijkenisse

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel