October 6, 2018

September 30, 2018

Please reload

RECENT

Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

January 13, 2019

1/1
Please reload

UITGELICHT

Gezinsshoot | Baby Noah

April 13, 2019

Ik kijk met zo veel plezier terug naar deze shoot. Ondanks dat deze shoot afgelopen oktober was (alweer ruim 6 maanden geleden?!) kan ik nog echt na genieten van deze shoot. Ik vind het bos in Oostvoorne namelijk tijdens de herfst echt op zijn mooist. Ik kan je dan ook verklappen dat de herfst mijn favoriete periode is om in te fotograferen. 

 

Dit lieve gezin kende ik voor de shoot al en dat maakte de shoot nog eens extra leuk. De shoot was voor Noah wel redelijk slopend haha en daarom heeft hij tussendoor nog even een powernap gedaan (konden wij even koffie drinken). Scroll vooral even naar beneden om met mij mee te genieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MEER VOLGEN?
ZOEKEN OP TAGS
Please reload

ARCHIEF
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

E. kellyzegers@hotmail.nl

T. 06 81 87 68 87

F. https://www.facebook.com/kellyzegersfotografie

Spijkenisse

copyright Kelly Zegers Fotografie 2018

  • Kelly Zegers Fotografie Facebook
  • Kelly Zegers Fotografie Instagram