Gezinsshoot | Baby Noah

Ik kijk met zo veel plezier terug naar deze shoot. Ondanks dat deze shoot afgelopen oktober was (alweer ruim 6 maanden geleden?!) kan ik nog echt na genieten van deze shoot. Ik vind het bos in Oostvoorne namelijk tijdens de herfst echt op zijn mooist. Ik kan je dan ook verklappen dat de herfst mijn favoriete periode is om in te fotograferen.

Dit lieve gezin kende ik voor de shoot al en dat maakte de shoot nog eens extra leuk. De shoot was voor Noah wel redelijk slopend haha en daarom heeft hij tussendoor nog even een powernap gedaan (konden wij even koffie drinken). Scroll vooral even naar beneden om met mij mee te genieten!

#gezinsfotografie #lifestyleshoot #kellyzegersfotografie

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel