October 6, 2018

September 30, 2018

Please reload

RECENT

Zwangerschapsshoot | Larissa en Maurice

January 13, 2019

1/1
Please reload

UITGELICHT

Loveshoot | Roy & Charlotte

April 29, 2019

Oh wauw! Roy en Charlotte zijn niet alleen al jaren hele goede vrienden van mij, maar samen zijn zij ook gewoon een geweldig stel (dit is ook echt op de foto's te zien).

 

Aangezien we elkaar al jaren kennen, waren zij bij mij eigenlijk gelijk op hun gemak en konden we ook gelijk gaan shooten. Tijdens de shoot vertelde ik aan Roy en Charlotte dat zij zich op elkaar moesten focussen en niet op mij (dit zeg ik trouwens bij elke shoot).

 

Ik vind het namelijk zelf altijd mooi om te zien dat gezinnen, stellen en kinderen op de foto's met elkaar bezig zijn en hierdoor krijg je juist spontane foto's en ik houd van spontane foto's. Zoals jullie kunnen zien was het bij Roy en Charlotte geen probleem dat zij zich op elkaar moesten focussen en dit maakte mijn werk een stuk gemakkelijk :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MEER VOLGEN?
ZOEKEN OP TAGS
Please reload

ARCHIEF
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

E. kellyzegers@hotmail.nl

T. 06 81 87 68 87

F. https://www.facebook.com/kellyzegersfotografie

Spijkenisse

copyright Kelly Zegers Fotografie 2018

  • Kelly Zegers Fotografie Facebook
  • Kelly Zegers Fotografie Instagram