Loveshoot | Roy & Charlotte

Oh wauw! Roy en Charlotte zijn niet alleen al jaren hele goede vrienden van mij, maar samen zijn zij ook gewoon een geweldig stel (dit is ook echt op de foto's te zien).

Aangezien we elkaar al jaren kennen, waren zij bij mij eigenlijk gelijk op hun gemak en konden we ook gelijk gaan shooten. Tijdens de shoot vertelde ik aan Roy en Charlotte dat zij zich op elkaar moesten focussen en niet op mij (dit zeg ik trouwens bij elke shoot).

Ik vind het namelijk zelf altijd mooi om te zien dat gezinnen, stellen en kinderen op de foto's met elkaar bezig zijn en hierdoor krijg je juist spontane foto's en ik houd van spontane foto's. Zoals jullie kunnen zien was het bij Roy en Charlotte geen probleem dat zij zich op elkaar moesten focussen en dit maakte mijn werk een stuk gemakkelijk :)

#kellyzegersfotografie #loveshoot

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel