Cliënt closet

Vorig jaar kocht ik mijn eerste jurk voor een zwangerschapsshoot en ik zei nog tegen mijn man dat het alleen bij die jurk ging blijven. Wie hield ik voor de gek haha? Inmiddels heb ik meerdere jurken en kimono's die je tijdens een shoot kunt lenen. Deze jurken en kimono's zijn ook zwanger te dragen. Wil jij een jurk aan waarin jij je prachtige blote buik kunt laten zien? I'm your girl! (hoeft natuurlijk niet, maar mag dus zeker!)


Ondertussen begint mijn cliënt closet niet alleen met jurken en kimono's uit te breiden, maar ook met baby en kinderkleding. Is dit een lichte verslaving? Ja zeker, maar het is ook gewoon allemaal zo leuk! Wanneer je een shoot bij mij boekt of meer informatie wilt dan stuur ik mijn brochure naar je toe. In mijn brochure staan kledingtips en ook meer informatie over mijn cliënt closet. Samen kunnen we kijken naar de geschikte outfit voor jou/jullie.


Hieronder zie je een paar foto's van mijn lieve vriendinnen. Zij gingen afgelopen weekend model staan, zodat ik mijn nieuwe jurken kon showen. Hoe veel geluk heb ik toch met zulke mooie vriendinnen?!UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel