Familie shoot in het bos

Een tijdje terug mocht ik zo'n lieve familie fotograferen. We liepen in het bos, het was mooi weer en de belichting was precies goed. Daar word ik natuurlijk heel blij van. We liepen gezellig rond en ik begon eerst van een afstandje te fotograferen. Het was zo'n liefdevol gezin dat ik dit gelijk terug kon zien in mijn foto's. Het ging allemaal zo spontaan en makkelijk. Dat is echt genieten! Kijk snel naar deze gezellige shoot !

Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie
Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie
Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie
Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie
Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie
Familie shoot -  Kelly Zegers Fotografie

#fotografie #KellyZegersFotografie #familiefotografie #familiefotograaf #fotograafspijkenisse

UITGELICHT
RECENT
ARCHIEF
ZOEKEN OP TAGS
Er zijn nog geen tags.
MEER VOLGEN?
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel