DSC_0741_edited_edited_edited.jpg
Hi!

Laat ik hier dan wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Kelly en ik ben zeventwintig jaar oud. Ik woon in Spijkenisse samen met mijn man, onze dochter en niet te vergeten onze kat. Mijn man en ik zijn inmiddels al 13 jaar samen en we hebben vorig jaar in april onze dochter Sarah gekregen. Zij is onze grootste kleinste liefde! 

Daarnaast heb ik ook nog een grote liefde en dat is fotograferen. Ik word enorm blij van natuur, licht en een ondergaande zon. Een natuurlijke omgeving waar jij helemaal jezelf kunt zijn en dit dus ook terug ziet op de foto's. Je kijkt dan terug naar de foto's en denkt: 'dit is precies wie we zijn!'. Een shoot waarbij er een ongedwongen sfeer is, zodat ik juist de leuke en spontane momenten kan vastleggen. Op deze manier zou ik dan ook mijn stijl omschrijven.

Natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere dingen in het leven die ik niet wil missen: 

  • Vrienden en familie 

  • Koffie 

  • Uiteten gaan

  • Vakanties (vooral Italië) 

  • Zomer 

  • Sneeuw

  • Honden (Ja, dat klopt! Ik ben een echte hondenmens en toch hebben wij een kat)

  • Vrijwel alle romantische films

Mochten jullie na het bekijken van mijn website nou denken: "dit is onze fotograaf" stuur mij dan vooral een berichtje en dan kletsen we verder!

Liefs Kelly 

WhatsApp Image 2022-02-15 at 20.58.23.jpeg
DSC_0348.jpg
Wat anderen over mij zeggen ;

"We hadden gisteren een top mini shoot bij Kelly. Wat bewoog ze fijn mee onze boef, die helemaal geen zin had om te poseren! Maar Kelly liet hem lekker zijn eigen ding doen. Dit worden precies de foto's zoals hij is! Haha dankjewel voor het rennen en gek doen om hem te laten lachen!"

-Caroline familieshoot

 

"Meerdere keren een shoot met Kelly gedaan en erg blij met de resultaten! Ze stelt je erg op je gemak, wat zeker prettig is als je niet gewend bent voor een camera te staan. Ook erg leuk met kindjes! Al met al erg geslaagd dus!"

-Roy loveshoot

WhatsApp Image 2022-02-15 at 20.58.24.jpeg