DSC_0741_edited_edited_edited.jpg
Hi!

Laat ik hier dan wat over mezelf vertellen. Mijn naam is Kelly en ik ben zeventwintig jaar oud. Ik woon in Spijkenisse samen met mijn man, onze dochter en niet te vergeten: onze kat. 

Ik werk nu al een paar jaar met veel plezier op een kinderdagverblijf en in mijn vrije tijd fotografeer ik zo veel mogelijk. Met Kelly Zegers fotografie verenig ik mijn twee grote liefdes: bezig zijn met kinderen en fotograferen. 

 

Ik word enorm blij van natuur, licht en een ondergaande zon. Een natuurlijke omgeving waar jij helemaal jezelf kan zijn en dat je dit ook terug ziet op de foto's. Je kijkt dan terug naar de foto's en denkt 'dit is wie we zijn'. Dit vind ik onwijs belangrijk en op deze manier zal ik mijn stijl dan ook beschrijven. 

 

Liefs Kelly 

Wat anderen over mij zeggen ;

''Kelly en ik waren collega's en toen we het eens over Kelly's hobby fotografie hadden leek het ons leuk als zij mijn dochter Jill eens zou fotograferen om te "oefenen". De eerste keer dat wij bij Kelly waren om foto's te maken vertelde zij dat dit de eerste keer was dat ze foto's zou maken van een kind. Super leuk en spannend!

 

Het resultaat was echt al zo fantastisch dat je dit eigenlijk geen "oefenen" meer kon noemen! Het fotograferen is Kelly gewoon op het lijf geschreven! Mijn dochter is heel verlegen en komt niet snel los bij vreemde mensen. Door rust, liefde en heel veel geduld die Kelly als vanzelf uitstraalt en doorgeeft voelde mijn dochter zich al snel op haar gemak.

 

Kelly kreeg mijn dochter op een professionele manier en spelenderwijs (zonder echt poseren) fantastisch op de foto! Precies zoals mijn dochter is! We hebben inmiddels als twee shoots bij Kelly laten maken en er gaan er zeker nog meer volgen! Ik raad het iedereen aan!''

 

 

Chantal - moeder van Jill